Menukort

VÆRFTET

Café & Restaurant

"Udsigten gør oplevelsen bedre"

MENUKORT PÅ VÆRFTET


Vores menukort er bygget op omkring grøntsager i sæson, vi har leget med grøntsagerne for at få mest mulig smag ud af dem, med en forståelse og respekt for råvarerne.

Dette gør at vi på intet tidspunkt går på kompromis med smag og tekstur.



MENUKORT GÆLDENDE FRA D. 1/8 - 2019


Serveres fra kl 17 - 21

MIX & MATCH MENU 


2 RETTER  270      3 RETTER  345


Forretter 95,-


CHARCUTERI

Udvalg af danske samt udenlandske specialiteter, serveres med pesto, oliven & brød.


KOLD RØGET LAKS

Marineret spæde salater, sauce verde, spæde cruditér samt hale hængt kold røget laks.


SVAMPESUPPE

Cremet svampe velouté på efterårets svampe, med friske aromatiske urter &     

toppet med sprødstegt tørsaltet bacon.



Hovedretter 195,-


VARIATON AF AND

Rosastegt andebryst, friteret rilette af confit de canard paneret i panko rasp, rødbede bagt med estragon,
samt grillet radicchio med vinaigrette af rød grape. Kraftig sauce på and, samt broken gel på rødbede.

 

WIENERSCHNITZEL

Wienerschnitzel af dansk kalv hvor der er fokus på dyrevelfærd, bæredygtighed samt kvalitet, brasede kartofler,

ærter, smørsauce samt wiener dreng, af citron, kapers, benfri sild samt peberrod.

 

BRAISERET GRISEKÆBE

Super møre grisekæber fyldt med smag, rødvinsbraiseret bananskalotteløg,

estragon bagte rødbeder, sauce blanquette samt mayonnaise på fynsk rygeost.

 

RIBEYE AF DANSK KALV 200g

Ribeye af dansk kalv, hvor der er fokus på dyrevelfærd, bæredygtighed samt kvalitet
hertil sauteret grønt af efterårets grøntsager, smagfuld sauce demi-glace.

 

RIBEYE AF GRÆS FODRET OKSE 300g - 265,-

Ribeye af okse hvor der er fuld fokus på smag, dyrene har gået ude og fået græs,
hertil sauteret grønt af efterårets grøntsager, smagfuld sauce demi-glace.
OBS. Ved valg af mix & match, er prisen forhøjet på denne ret.

 

VEGETAR TARTELET

Sprød butterdejsskal, fyldt med karamelliseret fennikel pure, salt syltet fennikel, samt smør glaserede grøntsager,

crudité af fennikel toppet op med masser af parmesan.

 

BRAISERET LAMMESKANK

Langtids braiseret lamme skank, cremet jordskokke puré, confiteret jordskokker,

syrlig salat af jordskokker, samt sky sauce fra lammet.

 

REVELSBEN MED BBQ AF HYBEN & STIKKELSBÆR

Super møre revelsben, med BBQ marinade af hyben & stikkelsbær, syrlige tranebær,
ragout af efterårets svampe, samt sprøde chips med svampe støv.


Desserter 95,-


BLØDENDE CHOKOLADE KAGE

Chokolade fondant med blødende indre lavet på callebaut chokolade,

hertil sukkersyltet skovbær, samt cremet vaniljeis på ægte Bourbon-Madagascar vanilje.

 

CHEESECAKE

Cremet non-bake cheesecake med sprød bund, hertil smage af lakrids.

 

IS SANDWICH

Lækker brownie med indlæg af parfait, hertil rabarberkompot fra sommerens rabarber, samt sukkersyltet skovbær.




AFTEN RETTER
Fra kl 17 - 21  


VÆRFTETS BURGER - 145,-

Blød brioche bolle, bøf af krogmodnet okse, relish, frisésalat, frisk tomat, cheddar,
syltet rødløg, sprød bacon, samt estragon mayonnaise. Serveres med pommes samt aioli

 

KYLLING BURGER- 145,-

Blød briochebolle, stegt kyllingebryst, relish, frisésalat, frisk tomat, cheddar, syltet rødløg,
sprød bacon, samt estragon mayonnaise. Serveres med pommes samt aioli.

 

VEGETAR BURGER - 145,-

Blød briochebolle, vegetarbøf af kikærter, relish, frisésalat, frisk tomat,
syltet rødløg, samt estragon mayonnaise. Serveres med pommes samt aioli.

 

DAMPEDE MUSLINGER - 135,-

Hvidvins dampet blåmuslinger i flødesauce, serveres med pommes samt aioli.

 

STEGT FLÆSK – SERVERES KUN ONSDAG - 100,-

Letsaltet tørstegt flæsk, hertil persille sovs, rødbeder samt kartofler

 

EKSTRA STEGT FLÆSK – SERVERES KUN ONSDAG - 35,-

Ekstra flæsk.

 

GROVE FRITTER - 35,-

Grove fritter hertil aioli.

 

NACHOS - 65,-

Sprøde saltede tortilla chips med smeltet cheddar, aioli samt salsa

 

AFTEN STJERNESKUD - 165,-

pandestegt rødspættefilet, dampet rødspættefilet, varmrøget laks, rejer, brød,
dressing, caviart, citron samt tomat.




Børne retter
Børn under 10 år

Fra kl 11 - 16 & 17 - 21 


BØRNE BURGER - 85,-

Hakkebøf, burger bolle, salat, tomat, syltet løg, pommes, ketchup og remoulade.

 

FISKEFILET - 85,-

Pandestegt rødspættefilet, kartofler, persille sovs, citron og remoulade.



FROKOST RETTER
Fra kl 11 - 16  


VÆRFTETS BURGER - 135,-

Blød briochebolle, bøf af krogmodnet okse, relish, frisésalat, frisk tomat, cheddar,
syltet rødløg, sprød bacon, samt estragon mayonnaise. Serveres med pommes samt aioli

 

KYLLING BURGER - 135,-

Blød briochebolle, stegt kyllingebryst, relish, frisésalat, frisk tomat, cheddar,
syltet rødløg, sprød bacon, samt estragon mayonnaise. Serveres med pommes samt aioli.

 

VEGETAR BURGER - 135,-

Blød briochebolle, vegetarbøf af kikærter, relish, frisésalat, frisk tomat,
syltet rødløg, samt estragon mayonnaise. Serveres med pommes samt aioli.

 

DAMPEDE MUSLINGER - 125,-

Hvidvinsdampet blåmuslinger i flødesauce, serveres med pommes samt aioli.

 

STJERNESKUD - 135,-

Pandestegt rødspættefilet, dampet rødspættefilet, varmrøget laks, rejer, brød,
dressing, cavi-art, citron samt tomat.

 

PARISER BØF - 135,-

Hakket oksekød, surdejs brød, kapers, rødbede, peberrod, skalotteløg.
Serveres med frisk eller pasteuriseret æggeblomme.

 

SURDEJS BRØD SANDWICH - 95,-

Vælg i mellem cremet kylling salat eller varm røget laks.

 

NORDIC POKE POWL - 85,-

Salat med blandede sprøde grøntsager, kartofler, stegt kyllingebryst, samt dressing.
Serveret med brød & smør +20,-

 

NACHOS - 65,-

Sprøde saltede tortilla chips med smeltet cheddar, aioli samt salsa

Ring til os : +45 29600360

Copyright @ All Rights Reserved